Ruumis

Runoilija kenkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Totta kai rakastin
Mieleni ja järkeni ylitse,
suudelmien peittävänä kerroksena
johon säröilimme rakkauskirjeitä.

Totta kai rakastin
kunnes sulin kiinni lakanaan,
iiriksissä levittäytyi maailma
jonka sulloit kivuliaisiin antautumisiin,

sillä sinähän rakastit
Mieleni ja järkeni ylitse

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot