Elämä ikkunan takana

Runoilija 5b997f40502244660107cb9ce62eb930

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.7.2018 0:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Onnen tunne on niin hauras, että se menee melkein heti rikki.
 

En ole saanut katsoa aurinkoa kuukauteen
Ja tämä kaupunki tappaa minut,
murhaa yhä uudelleen
Vaikka "et sinä sitä voi syyttää"

Minä tahdon olla jossain
missä valoja on niin paljon
ettei tähtiä voi nähdä

Minä tahdon
että joku vain vähän
silittäisi minun päätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas.

Tosi vahva runo; vähänkin riittää. Tämä jättää sanattomaksi

Puhutteleva teos. Hyvää syntymäpäivää :)
Runosi on surullinen, mutta muistuttaa ,että jokainen tarvitsee kosketusta!
haikea toive, kauniskin

kunpa toteutuisi

riipaisee minua
 

Käyttäjän kaikki runot