Herralta minä häntä pyysin

Runoilija 5b997f40502244660107cb9ce62eb930

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.7.2018 0:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Onnen tunne on niin hauras, että se menee melkein heti rikki.
 

Sinun aamusilmät ja unitukka
worst hair ever
sinä hymyilet

Tahdon lukita nilkat sinun ympärille
tahdon sinut in between my legs

Olet vihdoin sulanut tie
toiveikkaana rapiseva hiekka
minun oma lupaus

Tutuin vieras
Samuel

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa rakkaudesta, hieno runo!

...el Haakim?

Hienosti laitettu englantia mausteeksi, hyvä runo, suloinenkin!

 

Käyttäjän kaikki runot