kohtalo vai valinta

Runoilija 5b997f40502244660107cb9ce62eb930

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.7.2018 0:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.4.2024

Onnen tunne on niin hauras, että se menee melkein heti rikki.
 

Kaikki kävelee minun ylitse
ja minä vain
makaan
makaan
makaan

Niiden alla
niiden kanssa
vapaaehtoisesti

Kukaan ei ole milloinkaan palannut
yhtä monta kertaa kuin lähtenyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Traagista..
 

Käyttäjän kaikki runot