kultareunukset

Runoilija 5b997f40502244660107cb9ce62eb930

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.7.2018 0:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Onnen tunne on niin hauras, että se menee melkein heti rikki.
 

meillä oli jouluaattoja joka aamu
ja ne ihot toisiensa väleissä

vaaleanpunaisia hetkiä
syvään hengitettyjä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää ja kaunista, upea runo!

Kaunis, mielenkiintoinen runo.

Suloinen, erikoisen tunnelman luova runo!

 

Käyttäjän kaikki runot