huumeeni

Runoilija Beatrix

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

saan yliannostuksen sinusta
tiedän minun täytyy lopettaa
olen koukussa

en silti sano että olit virhe
olit hetken huumaa
olit mun huume

nyt ajattelen selkeästi
näin on hyvä
ja olen vahva

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot