Aamuhetki

Runoilija Lighthouse

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you"
 

Sinun nimesi on kuin
satakielen laulua korvissani
Kuin käen kukunta kesäyössä
Mikään maailman lintu
ei laula yhtä kauniisti kuin sinä
Eikä mikään maailman lause
ole riittävä kuvaamaan kauneuttasi
Vaikka sen sanoisi ranskaksi

Tule
mennään katsomaan kuinka
hiirenkorvat avautuvat puihin
ja etsitään ensimmäinen kukkiva kukka
Kesäaamu ei valkea minulle
ellet ole kanssani siellä

Sinä olet kuin kesä
Samalla tavalla sinua aina odotan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Voi,miten kaunista tekstiä:)

 

Käyttäjän kaikki runot