- - -

Runoilija saturday

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

just gonna stand there and watch me burn? But that´s alright cause i like the way it hurts.
 

Haluaisin vain ajaa ja ajaa
ilman määränpäätä
pimeitä sateen kostuttamia teitä.
Löytää paikat joissa ei ole muistoja sinusta.
Mutta se olisi vaarallista kyyneleiden sumentamin silmin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisenkaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot