thats alright cause i like the way it hurts

Runoilija saturday

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

just gonna stand there and watch me burn? But that´s alright cause i like the way it hurts.
 

Myrsky, pidämme sadetta katoksessa.
Sinun silmäsi loistavat kilpaa salamoiden kanssa,
niihin minä hukun
enkä veteen jota mustat pilvet maahan pudottaa.
Myrskyn pauhatessa suutelit huulet turpeiksi.
Et minun,
vaan sen toisen.
Sen toisen jonka mustiin silmiin sinä hukuit.
Sen toisen, joka peittää minut kuin musta pilvi peitti taivaan ennen sadetta.

Varo!
Niissä silmissä on haita.

Selite: 
väsynyt, turhautunut, rakastunut. Epätoivoinen väkerrys saada mieltä keveämmäksi paperille.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot