Rikki katki poikki revennyt.

Runoilija loseyourself

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 3:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..couldn't take all this anymore..
 

Ei, en tahdo nukkua,
en halua taas kohdata
niitä painajaisunia,

joissa sinä murrat
sydämestäni pieniä murusia

Riekaleina, rikottu,
tilkkutäkki aina uudelleen
koottu

Vääristä paloista
palapeli väkisin kasattu

Sydän irti revitty
ja väärinpäin
takaisin ahdettu.

Selite: 
jos mulla olisi sydän, se kuolisi tähän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot