lying is the most fun a girl can have without taking her clothes

Runoilija loseyourself

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 3:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..couldn't take all this anymore..
 

Valheita,
suloisia valkoisia valheita

Suojellaksesi,
välttyäksesi minun
mielipahalta

Valehtelit,
aina uudestaan

Ja minä tyhmänä
menin sinua uskomaan

Kun muutoin vaihtoehtona
olisi tukehtua kyynelten
hukuttamana

Selite: 
katkeruus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot