Nimetön

Runoilija SignificantOther

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 15.12.2007
Viimeksi paikalla: 17.12.2022 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen lastu
En muuta
Odotan
Odotan vaan
Odotan että joku tulis mut hakemaan
Ja kertomaan
Minne seuraavaksi

Olen lastu
Odotan
Odotan sua mulle suuntaa antamaan

Olen lastu
Yksin
Syvässä
Vedessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lastutkin pääsevät turvan satamaan

Niin tuttu tunne. Syvästä vedestä on vaikea palata maan pinnalle. Takaisin elämään.
Voimia sinulle

Kaunis tämä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot