Viljatalo

Runoilija Honeybird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tein talon viljasta.

Puhalsin vehnästä ikkunat.
Levitin kaurasta lattiat.
Nikkaroin pöydän hirssistä.
Käytin tuoleihin ruista.
Laitoin katon maissista.

Sinä tulit ison veitsen kanssa.

Kokosin talon kivistä.
Veitsesi särkyi lohkareeseen.

Lähdit pois.
Ehkä etsimään uutta viljataloa.
Minä jäin.
Kunpa vain joku olisi kertonut,
että murikat ruhjovat ruusutkin alleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea!

 

Käyttäjän kaikki runot