Sinä ja Minä

Runoilija Orbeliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 29.12.2022 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.7.1992

 

Muutimme kaupunkiin
sinä ja minä
Liikennevalot
niissä me asuttiin

Kun aikaa oli kulunut
me muutimme kaupunkiin
Sinä ja minä
helposti siellä eksyttiin

Muutimme kaupunkiin
sinä ja minä
Käsiä yhteen puristettiin

Ei vielä lupauksia
sinä ja minä
Vain puhuttiin

Mutta kun muutimme kaupunkiin
kai toisillemme hiljaa kuiskattiin
"Sinä ja Minä"
ja siihen ääneti uskottiin.

Selite: 
Vielä vuosienkin jälkeen taidamme yhä uskoa. Kiitos rakkaalleni siitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot