Joulun sanoma

Runoilija Orbeliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 29.12.2022 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.7.1992

 

Joulupallo pomppii,
särkyy
sisällä lapsen kyynel
materia maailmaa puhuttelee

Lumeton ja koruton
on joulukuumme
Harmaa mieli
sanaton ruokahetki
unohtunut seimi

Valoja, tuiketta
ei mitään suurta
Ei uskoa, ei lasta
maailmassa, joka on paha paikka

Lapsen kyynel vieree
tipahtaa
Kuka kertoisi hänelle
joulun sanoman oikean?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhaa, lämmintä tunnelmaa ja lasten riemu

 

Käyttäjän kaikki runot