Häkkilintu

Runoilija Orbeliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 29.12.2022 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.7.1992

 

Kukat keltaiset ovat lakastuneet
parvekkeen oveen painautuneeet
pyykit viime viikkoiset
tuuli on kaatanut nurin
muutakin kuin kahvikupin haalenneen
Tunnen ei ole aikaa huomiseen

Tuhat vuotta sanoin sittenkin
päässä puisen alttarin
tahdoin luulin että vieläkin
nyt hukun tuhansiin ajatuksiin
joissa jokaisessa kaipaan kai ihmeisiin
muistoihin olemattomiin

Tapan aikaa vaan en tiedä kenen
tuskallisiin riitoihin ja kuoleviin tunteisiin
suhteeseen niin täydelliseen
että kuihdun kovaan kahleeseen
Ikuiseen lupaukseen
hirtän itseni hiljalleen

Kahden tulen välissä leikittiin
muistan kuinka lapsena naurettiin
nyt hiiltynyt olen liekkeihin
mustasukkaisuudesta vihreisiin
en voi vaatia enkä ääneen sanoa
kaulapantani liian tiukalla

Ikkunasta näen varpusen
se katsoo silmiin ihmetellen
häkkilintua tuijottaen
Avaan suuni hiljalleen
mutta suljen sen kuin sydämeni
unohtuneen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kääntyy sanat ikävään ja kaipauksen.

 

Käyttäjän kaikki runot