Tunnustus

Runoilija JoonasKKOulu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2015 1:01

Asuinpaikka: -

 

Olen valehdellut itselleni, uskotellut tyhjyyttä.
Olen pelännyt läpi elämäni
- pelännyt ja saanut pelkäämäni
ihan kaiken ja itkenyt suruani,
kääriytynyt itsesääliin ja pukenut mustan.
Näyttänyt ulos vain hymyn ja haaveettomuuden
tietäen itse salaa, kuinka katalasti valheeseen pakenen.
Sitten sä tulit, näytit mulle taivaan ja helvetin
sun omasi ja mun samassa paketissa
ja sä yksin tiedät millainen taistelu me on käyty
- siinä ei kaatuneita ole voitu laskea
eikä vuodatettuja kyyneleitä.
Jokainen taistelu oli mun puolesta se viimeinen,
jokainen voitto oli tappio ja tappio oli voitto.
Sä mursit mun vastarinnan ainoolla keinolla,
jonka sä tiesit
ja mä mursin sun muurit samoin asein.
Istun täällä,
loppuun asti antautuneena
ja mietin - kun sun lippusikin on valkoinen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot