Musteen punainen

Runoilija Escapist

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna minun puhua
niinkuin elokuvissa
koristella lauseet
kiehkuroilla
ja punamusteella

Elokuvassa
on varmaan helppoa
esittää luvan kanssa
tietävät sinun olevan näyttelijä

Tiedätkö sinä?

Valheet ovat kiehkuroita
punaisella musteella

Kasvoissani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä saa irti vaikka mitä. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot