kaikki riikinkukon värit

Runoilija tinsviik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iholle asti
 

se on mulle hyvä kirja ja sademetsä
sellanen harvinaisen onnistunut kahvimukillinen.
kalliosaari välimeren äärellä
biisi, johon ei meinaa kyllästyä ja huvittava tilannekoominen muisto, jota ajatellessa on mahdotonta olla hymyilemättä.

se on mulle kaikki riikinkukon värit
ja se kohta elokuvasta, kun aina itkee liikutuksesta
ja ottaa sitten myöhemmin ulkona mykän hetken miettiäkseen
sitä elokuvaa ja sen sanomaa,
ja näyttelijän aikaisempia suorituksia.

sitä mä päättömästi rakastan
katson kaunista lintua ja sukellan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot