Nimetön

Runoilija Thor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

koska meissä kaikissa asuu pieni luuseri :D
 

Äiti älä peitä kasvojasi
Esiinny rohkeana
anna ripsivärin valua
ja kyynelten tulvia

Äiti muista minut vielä huomenna
ja tule hakemaan pois.
Äiti katso vielä taaksesi
Äiti hae minut pois.

Olen hylättynä täällä
ja sinä olet siellä
äitini
isäni
veljeni
ja minä olen yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot