kuukaudet

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

aurinko kieltäytyi laskeutumasta
minä katselin maapalloa ja
sen läpinäkyviä kyyneleitä
synkkänä vellovaa taivasta
ihmismassa

ja kaikki ne sanat
jotka repivät sydämen hajalle
ja korjasivat uudestaan
pyyhkivät läpi katkeransuloisina sulkina
väsyneenä
turtuneena

kyvyttömänä jatkamaan
minä kieltäydyin toistamasta
omia askeleitani ja
päädyin takaisin ensimmäiseen ruutuun

tyhjässä avaruudessa

särjin oman sydämeni
ja päädyin toiselle puolelle rajaa

Selite: 
looking back. 11.4.2011.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja koskettavaa

 

Käyttäjän kaikki runot