kotiin

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

läpi humisevan lumisateen
etelämpänä
on aivan kuin toinen maailma

olen hypännyt ajassa
kevääseen

ilma tuoksuu
eteisessä on useat kengät ja
silmässä jyskyttää
viiden tunnin yöunet

takavalot ovat
punaisia pisteitä sumussa
kuin silmät
vuoden viimeisimpiä hienoja päiviä

hänen säärensä ovat pidemmät
mukava nähdä jälleen
liköörikonvehdit polttavat kieltä

viimeisiä hetkiä hymyillä

Selite: 
Pitkä päivä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot