mustavalko/harmaa

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

sinä uskot maailmaan,
jollaisessa minä en voi elää
jollaisessa minunlaisilleni
ei ole sijaa

ja minun maailmani on sellainen,
jota sinä et ymmärrä

Selite: 
31.8.2011 mustavalkoiselle ystävälle
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaisiakin ihmisiä on. Kaikkien maailmaan ei mahdu, kaikkien maailmaa ei voi ymmärtää.

 

Käyttäjän kaikki runot