vastapäivään

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

kukapa sitä olisi arvannut

sanat putoilevat katkerina huulilta
teekuppi polttaa sormia

että sarjassa silmänräpäyksiä
saisin tehtyä yhden vakavan virheen
vai oliko niitä kaksi
kolme? neljä?

että kun tulisi vihdoinkin lämmintä
sydämen syke hidastuisi
muuttuisi niin kylmäksi
ikään kuin routa olisi peittänyt sielut

ainoat asiat, jotka edes merkitsevät
minulle mitään
kattolamppu häikäisee

ja minä kävelen portaita ylös
jokaviikkoiset hetket
yrittää ymmärtää edes jotain

päivät kuluvat

että silmät tummuisivat
kynnet koukistuisivat ja illuusio särkyisi
liian heikko
liian kykenemätön

olinko minä aina väärässä?

että sinä sanoisit niin
että minä edes pystyisin siihen
mitä silloin teinkään

ja taivas värjäytyy
tummaksi
nurmella on lämmin maata

mutta sydämeeni sattuu

Selite: 
Olipa vuosi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sykähdyttävää kerrontaa.
Koen tämän ns tarinarunoksi.
Ehkä sanavalintani on ontuva, mutta joka tapauksessa runossa valtavasti sitä jotakin..
Sitä, joka pitää lukijan otteessaan niin että runon loputtua tahtoo lukea sen uudelleen.
Monesti.
Ääneenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot