Vastavirtainen rakkaustarina

Runoilija väliaikainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Tavakseni on tullut värittää hetket ja mielentilat räikeästi. Mitä muutakaan runojeni taustalta löytyisi kuin tositapahtumia?

 

Tässä hetkessä,
näissä todellisuustaajuuksissa,
minussa on kosketuspintaa

sinun kämmenesi verran

Selite: 
Sanoit, että olen niin sinun tyttösi - ennalta-arvaamaton. Hyvä jos pidät. Monet kokevat luonteeni hallitsemattomaksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotakin hirveän suloista, kosketuspintaa kämmenen verran. Ja kuitenkin, laittaa miettimään.

crush. Ihastuin, tähän runoon :)

Hieno.

Pidin Paljon otsikosta ja tuosta kosketuspintaa jne ilmaisusta. Runosta kokonaisuudessaankin.

Jotenkin hieno... Toimiva runo... Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot