Nimetön

Runoilija 3578010841685dd86fd382b6854aef1a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everytime I think about you tiers come to my eyes
 

Suklaa sulaa kielen päällä
tähdet silmissä
mustalla pohjalla

Hiljaisuuden vallitessa
valitsen sinut
yhden katseen perusteella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot