Nimetön

Runoilija pikku-noora

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori ihminen, Nuori teksti.
 

En voi kuvitella tätä vääryyttä,
tätä yksinäisyyttä.

Kaikki muistot ja kokemukset pyörii mielessä.

Oon niin väsynyt, en jaksa enää jatkaa,
mut silti joku pistää mut hymyilee ja jatkaa tätä matkaa.

Vaik, et ehkä enää oo tässä..
Mut hei, eihän kukaan selvii täält hengissä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot