Mitä Sinä haluat?

Runoilija euroPET-RA

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 12.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näpsäkkä neiti naapuristasi.
 

Sanot
maailmaa muuttaa haluan
tehdä siitä paikan paremman
missä ei olis sotia
eikä naisia raiskattais
kaikki saisivat leipänsä
ja kraanasta vettä

mutta tiedätkö mitä minä sanon

siniset silmät
sinä haluat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot