IHMISHIRVIÖ

Runoilija euroPET-RA

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 12.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näpsäkkä neiti naapuristasi.
 

miksi mua katsotaan
äidit lapsiansa suojaa
neidot vaihtaa paikkaa
ehkä otin oluen, ehkä toisenkin
parran ajella unohdin
mutta huomenna paikkaan reiän paidastani ja pesen hampaani
lupaan sen
tänään vain juttuseuraa kaipasin
anteeksi kuitenkin että vaivasin
heippa vaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot