melody maker

Runoilija 664cc10f035c8fb265cfc6f975ee2942

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2011
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 23:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitukseni tulevat hallitusta koomasta, päänsärystä ja ahdistuskuolemasta. Sieltä, syvältä itsestään.
 

ja mua harmittaa,
miksi oi miksi mä synnyin tänne maailmaan
mun jalkoja ja käsiä ja kylkiä ja vatsaa runtelemaan
juoksemaan suun verenmakuiseksi ja olemaan väsynyt "tänään en jaksakaan"

Selite: 
Enkä halua aiheuttaa muille - varsinkaan sulle - ahdistusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot