tunteet

Runoilija Jellymato

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2007
Viimeksi paikalla: 10.11.2016 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1990

Lähettämäsi hymy palaa aina takaisin.
 

Halusin.
Halusin niin paljon.

Sain.
Sain mitä halusin.

Rakastin.
Rakastin niin paljon!

Ajattelin.
Ajattelin kaikenlaista.

Rakkaus alkoi kadota.
Kadota taivaisiin.

Ruusuilla tanssiminen muuttui.
Muuttui pirun nuorissa pyörimiseen!

Tein sen,
mikä oli pakko.

Surin.
Kaipasin.
Itkin.
Unelmoin.

Kyllä se tästä.
Elämä menee eteenpäin.

Mutta kuitenkaan.
En voi unohtaa sinua koskaan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot