lasin sirpale

Runoilija Jellymato

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2007
Viimeksi paikalla: 10.11.2016 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1990

Lähettämäsi hymy palaa aina takaisin.
 

Kun ei uskalla olla oma itsensä
se kostautuu.

Kaikki on muka hyvin
illalla pato murtautuu
kyyneleet virtaavat

Voimat ovat menneet

Koska voin näyttää heikkouteni

En ole niin vahva
En jaksa olla vahva

Olen heikko
Kuin lasin sirpale

Sydämeni on kuin lasin sirpale
Luonteeni on kuin lasin sirpale

Ymmärtäkää
En ole vahva

Jos kosket
Olen rikki

Jos sanot väärin
Olen rikki

Minä olen muuta kuin näytän
Olen heikko kuin lasin sirpale

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot