Runoilija Jellymato

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2007
Viimeksi paikalla: 10.11.2016 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1990

Lähettämäsi hymy palaa aina takaisin.
 

On yö.

Istun kylmän kallion reunalla.
Tuulee.
Mekko liehuu tuulessa.

Katson kylmää ja suurta kuuta.
Näen sen katsovan minua silmiin.

Kuulen tuulen vinguntaa.

Katson kallion reunalta alas.
Näen jäisen meren jääkylmien aaltojen lyövän kallion seinämää.

Katson taas kuuta.
Usva oli peittänyt kuun.

Nousin seisomaan kallion reunalle.
Tunsin tuulen puskevan minua mereen päin.
Levitin käteni.
Tuntui kuin olisin lentänyt.
Tunne oli ihana.

Menin jälleen istumaan.
Yskäisin,
ja aloin laulamaan jäiselle myrskyävälle merelle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot