Painokelvoton avaus

Runoilija Shatered

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vituttaa niin mieltäylentävästi
päätä painaa ja harteita sattuu
monta kilometriä väliin mahtuu
liikaa aikaa näihin päiviin kuluu

Vuorotellen päätä polvia vasten
naama tyynyyn vihaisena muristen
ärsyynnyn, olotilaan tympäännyn
mietin seuraavaa viikkoa kiroillen

Eikä se auta, sanoa että rauhotu
en nyt vittu rauhotu kun en tahdo
mukavampi kieriä tässä ikävässä
ja tolkuttomassa määrässä itsesääliä

Kun nyt kerrankin rakkaus repii
ihan vaan ja sydänjuuria myöden
repii niin helvetisti että pahaa tekee
ei auta tunnustukset ja puhe

Minä tarvitsen sinut tähän sohvalle
tahdon kehrätä kissana sylissäsi
suudella kaulasi vasenta puolta
siitä mistä tuntuu hyvälle

Katsoa vain ja puristua vasten

Sitä minä nyt tarvitsen

Voi vittu että rakkaus on rasite

Vieläpä kamalan ihana sellainen

(Minä olen sinun
kun puut taipuvat
vuosien aikana
uuden lumen alle)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot