Rakkaudesta selvyyttä

Runoilija Shatered

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Runnoin käteni puusäleiden kehystämästä luukusta
joista toiset vastaanottavat normaalisti postinsa

Hiljaisen talon pöytälaatikossa lepäsi vara-avaimeni
minä tiskasin astiasi, siistin kotisi ja poltin tupakkasi

- Pintanaarmujen hermostuttava kipu iholla

Näinkö minun on tämä kokonaisuuskin nähtävä
väistämätöntä kipua, järjestelyä, lopussa sinä

Hiljaisen mieleni sopukoissa lepää rakkauteni
minä vaalin sitä, pidän kiinni, enkä huku ikävääni

- Rakkauteni hermostuttava kipu rinta-alassa

Selite: 
Vara-avainten haussa syntyy oivalluksia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot