Rakkaudesta sinuun

Runoilija Pupeltaja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun on ikävä sinua edelleen,
sen voin myöntää
En halua herätä
tähän päivään,
ilman sinua,
en käydä kaupassa ilman sinua.

Aamupuurokin maistuu pahalta ilman sinua.

Kunpa nyt voisin soittaa sinulle,
kuulla äänesi,
jutella sitä samaa
mitä aina ennen julteltiin,
pyytää myös anteeksi.
Haluan palata menneeseen,
muuttaa sen,
tehdä tulevaisuudestamme paremman.

Vihaan itseäni,
vihaan meitä.

Selite: 
Laadultaan ei mitään parasta, viiden minuutin tunteiden purku vaan :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot