Toisiaan tukien

Runoilija Sinisilmäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menet pois, mitä minulle jää?
 

Eksyit metsään
tiheään ja pimeään

edessäsi näit puita
lyhyitä ja pitkiä
paksuja ja ohuita
karheita ja sileitä

et tiennyt mihin nojata,
hetkeksi levätä

sattuma vai kohtalo

sinut saattoi nojaamaan
juuri siihen puuhun,
joka oli horjahtanut,

oksien painosta lähes kaatunut

Tuit sen puun pystyyn,

pelastit minut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot