Lämmin on sydämesi

Runoilija Sinisilmäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menet pois, mitä minulle jää?
 

Hän tuijottaa minua

suurin jäänsinisin silmin

Hän koskee rintaani

pehmein jääkylmin sormin

Hän puhuu minulle

tunteistaan jähmeästi kuin jää


ja silti sulan aina hänen lähellään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jäisen kuoren alla hehkuu kuumaa tunnetta.
Kiehtova kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot