Ikuinen syntipukki

Runoilija Sinisilmäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menet pois, mitä minulle jää?
 

Tunnet minut

Näet kasvoiltani

     ajatukseni

Tiedät minun olevan
mieleltäni horjuva

henkisesti
heikko vastustamaan

altis ottamaan syyt niskoilleni

Ja nyt teet kaikkesi,
jotta saisit minut
inhoamaan itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä nousee muistot mieleen.. Taisin joskus ajatella tuolla tavalla. Pidän runostasi.

Kipeää tekee lukea tätä.,

 

Käyttäjän kaikki runot