Olisit siinä

Runoilija Sinisilmäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menet pois, mitä minulle jää?
 

Taas takerrun kaulaasi
rakkautta
lohtua
hellyyttä kaivaten

Olet hetken siinä
ja työnnät minut pois

Kosketan hellästi
Nenällä hivelen poskeasi
rakkautta
lohtua
hellyyttä kaivaten

ja taas työnnät minut pois

Olet kyllästynyt vakuuttamaan
rakkauttasi minuun

Mutta miksi uskoisin sinua,
kun sinä aina vain
työnnät minut pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot