Siivet

Runoilija WinterStorm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siipieni palaessa pois,
tipuin.

Mielessäni ajatus
pilvien hattaramaisuudesta.

Ja siitä kuinka tuuli kutittelee.

Hiuksien tanssiessa ympärillä,
viimein kosketin maata.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

pidin

Favorite :)

 

Käyttäjän kaikki runot