Makkaraperunat

Runoilija Howard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omnia sunt communia....
Kaikki on yhteistä
 

Reiska

Leipä suussa mumisee
Rankasti

Tankkaa hiilareita
Ruista

Ranteessseen pojjat!
Yksinäisyys paistaa läpi
menossa makkaraperunoille
kohokohtaa kohti
onko monellakin
makkaraperunat päivän kohokohta?
Olisipa minulla edes makkaraperunat...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot