myrskyääkö?

Runoilija vanerikehys

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äidinkieltä viritellässä
 

repiikö aallot pitkin paatin laitaa
onko airosi sun kadonneet
tuntuuko että loppu tässä tulla taitaa
riippumatta siitä mitä itse teet!

Hän ei koskaan hylkää sua
tuntui susta ihan miltä vaan
älä ala anna itsesi lannistua
vaan nosta katseesi takas isä Jumalaan

katso kuka saapuu vettä pitkin
huomaatko myrskysi jo tyyntyneen
huomaat hädissäni turhaan itkin
aina sä voit luottaa yksin Jeesukseen!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot