Tuulen viemää

Runoilija Arya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Se vaikenee joka pelkää vastausta ei kestä totuutta, jää vaille vapautta. Se vaikenee joka pelkää muiden mieltä ja hiljeten väistää vain tyhmemmän tieltä." -PMMP
 

Enkelit eivät rientäneet apuun
sydämesi muuttui mustaksi
läpitunkemattomaksi

Et enää välitä
hymysi ei enää lämmitä
välinpitämättömyys
niellyt sinut kokonaan

Enää en sinua tunne
käännän vain katseeni pois
siitä mikä sinusta on tullut

Minne katosi se poika
jonka kanssa
sydämenikin nauroi
silloin ennen

kauan sitten

Pelkään että sinuun sattuu
sillä kuoresi läpi
en enää kuule
enkä näe
sinua

Tuuli vei sinut mennessään
särkyneiden eilisten aavikolle

elämäsi sirpaleet
tallautuneena hiekkaan

jossain mistä en niitä enää löydä

Selite: 
Ystävälle, joka katosi jonnekin.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on aivan mahtava! jotenkin niin särkyvän kaunis. muistin että mulla on tunnukset tänne ja piti tulla kattoo onko kukaan enää kirjottanu tänne :--)

 

Käyttäjän kaikki runot