Vaikene

Runoilija Arya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Se vaikenee joka pelkää vastausta ei kestä totuutta, jää vaille vapautta. Se vaikenee joka pelkää muiden mieltä ja hiljeten väistää vain tyhmemmän tieltä." -PMMP
 

Pysy hiljaa,
nyökyttele.
Pidä ajatukset ominasi,
vaikene.
Hiljaisuus ei tuota vastaväitteitä.

Ole hiljaa ja unohda

että joskus olit ihminen

jolla oli jotain sanottavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo.
Joskus on hyvä herättää vastaväitteitä ja avata suunsa.
Pidin.
Onnea.

vahvaa on !

osuvaa joidenkin kohdalla

Niinpä. Aika osuvasti kuvattu...

ajatuksia tuo herätti

 

Käyttäjän kaikki runot