joulu kipujen kautta

Runoilija mononukleoosi

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 17.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sadat varjot joulun, tonttulakit ja laulut.
Tuntea en tahdo, tätä ikävää ja tuskaa.
Tuhannet tunteet ja aamut, ilman sinua niitä
en hymy suin saanut.
Joulu on juhla rakkauden,
perhe tai kulta, ei ole minulla yhtä eikä toista.
tunne toinen toiselta tunnen vain tuskaa.
Ilman rakkautta kuolen jouluun mustaan.

Selite: 
joulu joka tuntuu painajaiselta, yrittäen hymyillä kaiken jälkeen väkisin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot