Toinen nainen

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Ei ole salaisuus
ettei minussa ole mitään
sen kummempaa

Masokistina jaksan silti
ikuisesti odottaa

Istun ja seuraan
kuinka sinä
peität petoksen jäljet

tarkkaan ja huolella

Hymyilen kuin saduissa
ja kun kosketan
teen sen täysillä

Sillä tunneissa tai jopa minuuteissa
syljet makuni suustasi
lakaiset mut sivuun

Ja jatkat elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot