.

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Taivaan tähtikuviot
pelkkiä petoeläimiä

Jouluyö, juhlayö

enkä voi edes hengittää

Näätäeläimet
Mursut
Korvahylkeet

+ ne meren suuri hampaiset kummajaiset

Ui tänään mun uniin
vaikken nukukkaan

Järven kaunein vedenneito
heittää huntunsa helvettiin
paljastaa pikku, pikku pyrstönsä

Laulaa kuin seireeni
ja immenkalvon revetessä

lähinnä hymyilee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tekstiä...

 

Käyttäjän kaikki runot