Väärin haudatut tunteet

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Palasiin hajotettu
lopun ajaksi hiljennetty
diagnosoitu ja pikimmiten
vahvahkosti lääkitetty

Vuosiksi kai unohdin
mihin minuuteni kadotin
vaan odotin
että uskaltaisin taas elää

Vihanliekit sentään,
voi sytyttää myös jälkikäteen
ollakin itse, kauttaaltaan

täynnä hiiltyneitä kudoksia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on aika pelottavaa sitten kun meinaa uskaltaa, mutta ei välttämättä uskallakaan. Turvallisempaa olla lääkitty ja liikkua kuin zombie miettimättä liikaa kaikkea paskaa.
Tietysti voi olla palkitsevampaa edes yrittää, mutta voipi tulla turpaankin.

Kyllähän niitä joskus miettii, että onko eläminen kannattavaa vai ei.

 

Käyttäjän kaikki runot