Tunnen kaikkien tuskan

Runoilija pianosarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2007
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.6.1989

Maalaan väriliiduilla huomista,
koettaen löytää oikean sävelen.
 

Tunnen kaikkien tuskan.
Sen hiljaisen, jäytävän,
joka nostaa päätänsä vain,
kun todella olemme yksin.

Tunnen sen parhaiten illoin;
salassa vuotaneet kyyneleesi,
veljienne äänettömät huudot,
lapseni mykän ahdingon.

Sisälläni raivoaa myrskynne,
niin kaikenkattavasti,
ettei minulla ole koskaan
aikaa itselleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, myrskyisä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot